Mijn favorieten


 

Jouw woning in Nieuwegein en omgeving verkopen 

via een gericht en uitgekiend promotiepakket 


Bij het verkopen van een woning is het belangrijk dat je een verpletterende eerste indruk maakt en dat je de juiste doelgroep benadert. Je wilt niet dat mensen afhaken doordat de woning online niet goed uit de verf komt. Daarnaast wil je een specifieke opbrengst realiseren en geen tijd kwijt zijn aan minder serieuze gegadigden. Door middel van een doelgerichte online en offline woningpresentatie tonen wij jouw huis op de optimale wijze aan de juiste doelgroep.


Wij vertellen je natuurlijk graag meer, maar laten ons promotiepakket nog liever zien. Kom vooral eens vrijblijvend kennismaken. 
 Het verkooppakket 

Evers Woonaccent Makelaars zet een gerichte en uitgekiend promotiepakket in. De volgende offline en online middelen worden inzet om de juiste doelgroep te bereiken: 


 Complete Funda plaatsing
 Professionele fotografie
 360 graden foto's 
 Optioneel zijn hoogtefoto's
 2D of 3D plattegronden
 Optioneel: Inzet van een woningstylist
 Facebook advertenties
 Woningvideo
 Plaatsing op onze website
 Luxe woningbrochure   
 Optioneel: Artist impressions (digitale restyling)
 Extra promotie Open Huis   De woningpresentatie van Woonaccent Makelaars AlmereAltijd inzicht in het verkoopproces 

Met een slimme tool van Evers Woonaccent Makelaars Nieuwegein zorgen wij dat je altijd inzicht hebt in het verkoopproces. Wij begrijpen dat je graag continue op de hoogte wordt gehouden m.b.t. het verkopen van jouw huis. Door middel van ons Online Woondossier kun jij 24 uur per dag inloggen in jouw eigen omgeving. In dit dossier noteren wij de terugkoppelingen van bezichtigingen en houden we je op de hoogte over de promotie en verdere werkzaamheden. 100% online en toch persoonlijk 

Meer weten over onze verkooppakket?


Neem via onderstaand formulier contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring