Mijn favorieten

Onze dienstverlening 3 maanden op proef

 
Jouw huis snel verkopen met de juiste begeleiding? Zonder onnodige kosten of zorgen? Dat kan! Evers Woonaccent Makelaars maakt gebruik van de werkwijze 'Proefverkopen'. Door middel van Proefverkopen probeer jij onze dienstverlening en makelaar 3 maanden gratis uit. Hierdoor kun jij onze werkwijze eerst ervaren en weet jij precies waar je aan begint.
 

Waarom Proefverkopen? 

Wij geloven in de toegevoegde waarde van onze dienstverlening en laten onze klanten graag eerst kennismaken met onze makelaars en dienstverlening. Naast kennis en ervaring is de zogeheten 'klik' ook erg belangrijk. Zeker omdat het gaat om een van de belangrijkste beslissingen in je leven; het verkopen van jouw huis. Daarom ontvang jij in de proefperiode het volledige verkooppakket van Evers Woonaccent Makelaars Nieuwegein, waardoor jouw huis actief wordt gepromoot. Ben je in deze 3 maanden niet tevreden? Dan kun je elk moment stoppen. Zonder kosten. Je zit nergens aan vast en betaalt alleen bij een succesvol resultaat.
 

In onderstaande video kun je beknopt zien wat Proefverkopen inhoudt.
  

Meer weten over onze werkwijze?

Vul dan het onderstaande formulier in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. Je kunt ons ook direct bereiken op 030-6043224 Wij leggen je graag uit wat Proefverkopen precies bevat.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring