Mijn favorieten


 

Aankoopmakelaar Nieuwegein en omgeving

Wij begeleiden jou naar de juiste aankoop


Je wilt graag een huis kopen in Nieuwegein of omgeving, wilt graag groter wonen of juist kleiner, gaat verhuizen naar een nieuwe stad of hebt besloten om samen te gaan wonen. Ongeacht jouw situatie, blijft het aankopen van een huis een spannende onderneming. Je bent inmiddels dagelijks op Funda te vinden. Wanneer je echter een afspraak voor een bezichtiging wilt maken, blijkt het huis al te zijn verkocht. Deze situatie is steeds vaker realiteit. De woningmarkt in Utrecht en ook in Nieuwegein is oververhit. Het is dan ook een lastige tijd om aan te kopen. Een aankoopmakelaar kan ervoor zorgen dat jij niet achter het net vist. 

Wat een aankoopmakelaar voor jou kan doen?

Met meer dan 25 jaar persoonlijke ervaring in de makelaardij, is Evers Woonaccent Makelaars Nieuwegein een specialist op het gebied van de woningmarkt in de provincie Utrecht. Wij behouden voor jou de rust, objectiviteit en het overzicht in het aankoopproces en trachten de dynamiek van de woningmarkt inzichtelijk te maken. Op deze wijze begeleiden wij jou bij een verantwoorde aankoop, zodat jij nu, maar ook in de toekomst geen spijt krijgt, maar op de juiste plek zit. 

Wil je weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan of maak direct een afspraak via: 030-6043224


Aankoopadvies van Woonaccent Makelaars Almere

                                  
                                                                                           

 

Onze klanten geven een 8.4 


op onze aankoop dienstverlening 
 
 


Jouw huis koop je via een aankoopmakelaar 

Na eindeloos speuren op Funda, ben je eindelijk het huis tegengekomen waar je naar zocht. Nu begint het proces echter pas. Want je moet er op tijd bij zijn, maar wilt ook zeker weten dat er geen onvoorziene risico's kleven aan de woning. En wat is een juist openingsbod? Wij, van Evers Woonaccent Makelaars hebben jarenlange ervaring als aankoopmakelaar.


Wat wij voor je kunnen betekenen?

 Wij zorgen ervoor dat je niet achter het net vist;
 Signaleren mogelijke bouwkundige gebreken en voorkomen hiermee een miskoop; 
 Scherpe onderhandeling;
 Geven objectief advies gedurende het gehele aankooptraject;
 Nauwkeurige controle van de koopakte;
 Deskundige begeleiding bij de afwikkeling. Ben jij nog op zoek naar een woning of wil je al een bod uitbrengen? Vraag dan nu het gratis adviesgesprek aan!

Aankoopadvies van Woonaccent Makelaars Almere                                                                                                                                      
                                                                 


Wat zijn de voordelen van een aankoopmakelaar?
 


 

 


Gratis adviesgesprek aanvragen

Evers Woonaccent Makelaars start altijd met een gratis adviesgesprek. Bij het inschakelen van een aankoopmakelaar gaat het, naast de inhoud van de dienstverlening, ook om de klik tussen personen. Dit begrijpen wij. Vul het onderstaande formulier in om een afspraak te maken of bel ons direct op 030-6043224.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring