Mijn favorieten


 

Taxatie in Nieuwegein of omgeving


Er zijn vele redenen voor een taxatie. Wil je verhuizen? Of is het met de historisch lage rente, wellicht dé kans om je hypotheek over te sluiten en je maandlasten te verlagen? Voor elke situatie kan onze taxateur een snel en gevalideerd taxatierapport opstellen. Evers Woonaccent Makelaars staat voor een kwalitatieve en vlotte taxatie voor een scherp tarief. 


Valide taxatierapport 

De meeste geldverstrekkers eisen een valide taxatierapport bij de aanvraag voor een hypotheek. Een gevalideerd taxatierapport voldoet aan strenge kwaliteitseisen, die opgesteld en getoetst worden door een erkend validatie-instituut. De makelaar van Evers Woonaccent is beëdigd taxateur en RMT gecertificeerd. Dit betekent dat het taxatierapport wordt geaccepteerd door alle banken en verzekeraars. 

Vraag nu een taxatie aan via onderstaande button of bel ons direct op 
030-6043224

 
Veelgestelde vragen 

 

Wat is het verschil tussen een gratis waardebepaling en een betaalde taxatie?

De waardebepaling is een eenvoudige versie van de taxatie en wordt gebruikt als advies om de woning goed en voor de juiste prijs in de verkoop te zetten. Een taxatierapport is nodig bij het aanvragen van een hypotheek, waarbij de bank wil weten of de nieuwe woning in waarde overeen komt met het gewenste hypotheekbedrag. Banken en hypotheekverstrekkers eisen hiervoor meestal een taxatierapport die is gevalideerd door een onafhankelijk instituut. Door middel van deze controle wordt fraude voorkomen en de kwaliteit van het rapport gewaarborgd. Dit is bij een waardebepaling niet het geval. 
 

Is er naast een taxatie ook een bouwkundige keuring nodig?

De taxateur heeft een signalerende functie wat betreft bouwkundige gebreken. Tijdens de taxatie wordt de staat van onderhoud onderzocht door de taxateur. Hij of zij zal na de taxatie aangeven of een aanvullende bouwkundige keuring nodig is.
 

Heb je een andere vraag? Neem vooral contact met ons op.  

 

 

Taxatie aanvragen 

Maak nu een afspraak voor een taxatie via onderstaand formulier. Of bel ons direct op 030-6043224.

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring